Matoshi: Kosova në rrugë të drejtë për të jetuar në ambient të pastër

Matoshi: Kosova në rrugë të drejtë për të jetuar në ambient të pastër

Kosova sot udhëheqi me fushatën e pastrimit global, e cila organizohet në 157 shtete. Për të nisur këtë ditë, udhëheqësit e aktiviteteve të pastrimit, dhe personat përgjegjës për ambientin në Kosovë, morrën pjesë në një aksion në qendër të kryeqytetit, në pastrimin e një deponie. Nga aty, kanë bërë thirrje për vetëdijesim qytetar dhe angazhim më të madh institucional në mënyrë që qytetarët të jetojnë në një ambient të pastër./21Media