Mirënjohje e thellë për kontributin amerikan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Mirënjohje e thellë për kontributin amerikan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës

Për 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së Shrtetve të Bashkuara të Amerikësuruan edhe drejtuesit e institucioneve të Kosovës dhe të partive politike.

Në mesazhet e tyre shprehën konsideratat më të larta dhe mirënjohjen më të thellë për kontributin amerikan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. /21Media