Gastronomia dhe qendrat tregtare mbyllen në orën 21:00.-Zemaj: Reduktohet numri i stafit në nivelin qendror e lokal në institucione publike dhe private

Gastronomia dhe qendrat tregtare mbyllen në orën 21:00.-Zemaj: Reduktohet numri i stafit në nivelin qendror e lokal në institucione publike dhe private

Pas rekordit të ri të të infektuarve me COVID-19, Ministria e Shëndetësisë vendosi për aplikimin e masave të reja për parandalimin e përhapjes së mëtejme të koronavirusit.

Ndër masat e reja janë ndalimi i punës nga ora 21:00 deri në orën 5:00 në qendrat tregtare, në gastronomi, përveç shërbimit “Merre me vete”. (Teksti-Valmira Hoti, kamera-B.Bahtiri &K. Rrmoku)21 Media