Në rrugën drejt kualifikimi për në Kampionatin Evropian të Hendbollit, Kosova është duke u ballafaquar me Malin e Zi në Palestrën e Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë.

Tashmë kanë përfunduar 30 minutat e parë të këtij ballafaqimi dhe Kombëtarja e Kosovës është duke pësuar humbje me rezultat 13 me 10.

Një fitore eventuale e Kosovës në këtë ndeshje do ta ofronte Kosovës shumë afër kualifikimit në këtë kampionat evropian të hendbollit.