Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshja mes Kosovës dhe Moldavisë e cila po zhvillohet në Prishtinë.

Vendasit kanë shkuar në pushim me epërsinë e një goli të cilin e realizoi Lirim Kastrati pas gjysmë ore lojë.

Kosova po e mban kontrollin e lojës me posedimin e topit, por edhe Moldavia i kishte dy raste shumë të mira shënimi.

Kujtojmë se nga radhët e Kosovës u lëndua Amir Rrahmani dhe vendin e tij e mori Fidan Aliti.