Mungojnë rezultate në gjetjen dhe identifikimin e të zhdukurve

Mungojnë rezultate në gjetjen dhe identifikimin e të zhdukurve

Komisioni Ndërkombëtar për Personat e Zhdukur ka publikuar raportin e tretë të vlerësimit të gjendjes dhe punës në zbardhjen e fatit të të pagjeturve. Me këtë rast u shprehen shqetësimet që për dy vitet e fundit janë gjetur dhe identifikuar vetëm 19 persona. Ndërsa sot, 18 vjet pas luftës, ende nuk dihet për fatin e 1 mijë e 600 personave të zhdukur./21Media