LDK e vendosur për mos koalicion me PDK-në

 LDK e vendosur për mos koalicion me PDK-në

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e këshillit të përgjithshëm në të cilën unanimisht është votuar kandidatura e Vjosa Osmanit për kryeministre nga kjo parti. Pas disa mbledhjeve që u mbajtën gjatë ditës në LDK, kandidatja për kryeministre Vjosa Osmani tha se tha se ky këshill ka vendosur që mos të hyjë në koalicion me PDK-në dhe se ditëve në vazhdim do të diskutojnë për koalicion me Vetëvendosjen./21Media