E para LVV, LDK,PDK, Nisma-AKR-PDK zyrtarisht pjesë e Kuvendit

E para LVV, LDK,PDK, Nisma-AKR-PDK zyrtarisht pjesë e Kuvendit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kë bërë certifikimin e rezultatit të zgjedhjeve të 6 tetorit. Partia me më së shumti vota është Lëvizja Vetëvendosje , e dyta LDK-ja, e treta PDK, pas PDK-së vjen koalicioni AAK-PSD, dhe pas tyre Lista Serbe. Koalicioni Nisma Socialdemokrate-Aleanca Kosova e Re dhe Partia e Drejtësisë përfundimisht bëhet pjesë e kuvendit të Kosovës./21Media