U miratuan ndryshime sa i përket kufizimeve për rolin e fëmijëve në fushata

U miratuan ndryshime sa i përket kufizimeve për rolin e fëmijëve në fushata

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën u akredituan edhe 9 mijë e 50 vëzhgues për zgjedhjet e 6 tetorit. U miratua edhe ndryshim plotësimi i rregullës Zgjedhore, Fushatat e Zgjedhjeve dhe Njoftimet për Ngjarjet Politike, dhe pjesëmarrjen e fëmijëve në fushata zgjedhore./21Media