Para zgjedhjeve në Podujevë dhe në Mitrovicë të Veriut

Para zgjedhjeve në Podujevë dhe në Mitrovicë të Veriut

Në komunën e Podujevës dhe në komunën e Mitrovicës së veriut pritet të ketë atmosferë zgjedhore edhe para votimit për kryetarë të këtyre dy komunave më 29 nëntor. Por subjektet politike do të kenë kufizim të shpenzimeve në fushatë zgjedhore. Këtë vendim e mori Komisioni Qendror i Zgjedhjeve./21Media