Shkak për këtë janë bërë incidentet e ndodhura një natë më parë

Shkak për këtë janë bërë incidentet e ndodhura një natë më parë

​Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Shqipëri ka dhënë autorizimin për ndryshimin e vendndodhjeve të disa qendra të votimit për zgjedhjet e sotme.

Shkak për këtë janë bërë incidentet e ndodhura një natë më parë. Ndërkohë e njëjta gjë ka ndodhur edhe me dy qendrat e votimit në Bashkinë e Beratit.

KQZ vendosi dhënien e autorizimin për ndryshimin e vendndodhjeve të 6 qendrave të votimit në Qarkun Shkodër dhe 2 qendrave të votimit në Qarkun Berat.