KQZ-ja kërkon nga IKSHP-ja rekomandime për zgjedhjet në nëntor 

KQZ-ja kërkon nga IKSHP-ja rekomandime për zgjedhjet në nëntor 

Po bëhen përgatitje për zgjedhjet e 29 nëntorit në Podujeve dhe në Mitrovicë të veriut. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shqyrtoi mundësitë që në votim të përfshihen edhe të infektuarit me Covid-19. Janë në pritje të përgjigjes së Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik./21Media