Ndërpritet mbledhja e KQZ-së, shkak debati mes anëtarëve

Ndërpritet mbledhja e KQZ-së, shkak debati mes anëtarëve

U mblodh Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. U vu në dukje se për zgjedhjet për kryetar të Podujevës nuk ka nevojë për mjete buxhetore shtesë.
Në këtë mbledhje për një çështje tjetër kishte përplasje midis anëtarëve nga radhët e Vetëvendosjes dhe të PDK-së./21Media