Shpejtim Bulliqi fiton 51.9 % të votave

Shpejtim Bulliqi fiton 51.9 % të votave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut të mbajtura me 29 nëntor./21Media