KQZ certifikoi 2799 vëzhgues të Organizatave Joqeveritare dhe të Mediave

 KQZ certifikoi 2799 vëzhgues të Organizatave Joqeveritare dhe të Mediave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që votat të cilat vijnë nga diaspora të jenë nën përcjelljen e Policisë së Kosovës, në mënyrë që të shmangen keqpërdorimet e mundshme. Po ashtu, KQZ-ja certifikoi 2 mijë e 799 vëzhgues të Organizatave Joqeveritare dhe Mediave./21Media