Ekrem Mustafa dhe Enver Dugolli do të jenë deputetët të rinj të LVV-së


Ekrem Mustafa dhe Enver Dugolli do të jenë deputetët të rinj të LVV-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë zëvendësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës në bazë të aktgjykimit të Kushtetueses. Valdete Daka, pohoi se kanë marrë kërkesë nga Presidenca për rishqyrtimin e vendimit të zëvendësimit të kandidatëve të radhës për deputetë./21Media