Ish-zëdhënësi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi para gjykatësit të procedurës paraprake në Dhomat e Specializuara në Hagë është deklaruar i pafajshëm.

“Unë nuk ndjehem fajtor e as përgjegjës për asnjë pikë që thuhet në aktakuzë dhe për asnjë gjë tjetër që thuhet në aktakuzë. Unë deklarohem jo fajtor, nuk kam asnjë faj të vetëm, nuk di si ta them ndryshe”, deklaroi Krasniqi.

Sipas procedurave ligjore Krasniqi brenda një afati kohor prej 30 ditësh ka kohë për të deklaruar zyrtarisht edhe një herë rreth pafajësisë së tij./21Media