Krasniqi humb titullin IBO, mposhtet nga Boeseli

1 min read

Haxhi Krasniqi është mposhtur në ballafaqimin e dytë me gjermanin Dominic Boesel pas 12 raundeve të zhvilluara në kategorinë e super te mesmeve në WBO

Në pesë raundet e para të dy boksierët testuan njëri-tjetrin duke mos zhvilluar luftë të ashpër.

Ballafaqimi u ashpërsua nga raundi i shtatë e tutje më të dy boksierët që sulmonin gjithnjë e më fuqishëm.

Lufta shkoi deri në fund të 12 raundeve dhe fituesi u shpall me pikët e gjyqtarëve që shkuan në favor të boksierit gjerman.