Intervistë me Jeta Krasniqin-KDI

Intervistë me Jeta Krasniqin-KDI

Jeta Krasniqi nga KDI, e cila udhëheq projektet që kanë të bëjnë me rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në procesin e dialogut, thotë se në dyvjeçarin e fundit dialogu ka dalë nga binarët dhe Kosova ka shpenzuar kohë se kush duhet ta përfaqësojë në këtë proces dhe jo duke konsoliduar veten në arenën ndërkombëtare.