Krasniqi flet për gjendjen aktuale

Krasniqi flet për gjendjen aktuale

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, e përkrahur nga deputetët nënshkrues, ka proceduar nismën legjislative për Projektligjin për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Kosovës.

Albert Krasniqi nga KDI në “Click”, ka deklaruar që ligji i propozuar nga Osmani, ka mundur të trajtohet nga Qeveria./21Media