Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi i ftuar në emision “Argument Plus” tha se heqja e taksës është vendim i duhur. Sipas tij, taksa e ka arritur efektin e vetë.

“Ish qeveria Kurti vendosi 2-3 pika për reciprocitet ne mendojmë se ka qene e panevojshme, për faktin se për momentin për kohënn te cilën jemi ne duhet te jemi koherentë me SHB-të dhe BE-në. Për momentin mendojmë qe e kemi marrë mendimin e duhur në mënyrë që t”i hapim dyert procesit të dialogut”, tha ndër tjera Krasniqi. /21Media