Frashër Krasniqi nga PSD në ditën e fundit të fushatës zgjedhore në “Clcik” të RTV21 ka treguar arsyet pse PSD-ja nuk mori pjesë në zgjedhejt e 14 shkurtit.

Krasniqi ka thënë se janë dy arsye, dhe se PSD-ja do jetë e gatshme të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme.

Tutje Krasniqi ka theksuar se risi e zgjedhjeve të 14 shkurtit do të jetë opozita e re./21Media