Krasniqi: Jam shqiptar, s’jam as mysliman as katolik  

Krasniqi: Jam shqiptar, s’jam as mysliman as katolik  

Edhe Ish-zëdhënës i UÇK-së dhe ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, në seancën e parë para trupit gjykues të Gjykatë Speciale, u deklaruar i pafajshëm për të gjitha pikat e aktakuzës. Ai deklaroi se UÇK ishte ndërmarrje çlirimtare e jo kriminale siç thuhet në aktakuzë, ndërsa nënvizoi se nuk është as mysliman e as katolik por është shqiptar./21Media