Ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi para gjykatës në Hagë ka thënë se ndaj tij dhe popullit shqiptar është bërë padrejtësi e madhe.

“Për mua është bëre padrejtësi e madhe dhe do ta baj edhe këtë padrejtësi se populli jonë e ka një fjalë populli është me i forte se guri atë që se bane guri e banë njeriu. Unë dhe populli kemi  bajt shumë padrejtësi dhe nuk kemi pas nevojë për këtë padrejtësi natyrisht se në seancat tjera do të them me shumë”, ka thënë Krasniqi./21Media