Java e modës shqiptare në New York

Java e modës shqiptare në New York

Në Kaufman Studio në Astoria të New Yorkut u mbajt edicioni i dyte i Javës së Modës Shqiptare në SHBA,  në të cilën  u prezantuan disa nga disenjatorët e shqiptar .

Organizatorja e evenimentit Mrika Krasniqi, në një interviste për RTV21 deklaroi se spektakli i modës shqiptare në New York po tregohet i suksesshëm dhe është duke e  gjetur vendin e vet në botën e show- biznesit amerikan. Për më shumë ndiqeni kronikën në vazhdim./21Media