Përgatituni të hidhni sytë në modelet që janë sa të shëmtuara aq edhe të bukura.

Këtu është një listë me disa nga modelet më të shëmtuara që ju keni parë ndoshta gjatë gjithë jetës, transmeton rtv21.tv.

Themeluesit e llogarisë IG thanë se besojnë se gjetën kaq shumë sukses ndër vite për shkak të kontrastit midis postimeve të tyre dhe fotografive të shumta në Instagram që janë “normale të përsosura”./21Media