Kuptoni si

Kuptoni si

Gjersa koronavirusi po përhapet në të gjithë botën, paniku po rritet dhe ka mungesë të maskave. Shikoni një video të shkurtër se si të bëni një maskë në pak sekonda.

Gjithçka që ju nevojitet është një pecetë dhe dy goma. Ajo që duhet të dini është se duhet ta ndërroni shpesh këtë maskë.