Famullia “Shën Mhilli” mori një pamje magjepse, u dekorua nga vetë banorët e fshatit

Famullia “Shën Mhilli” mori një pamje magjepse, u dekorua nga vetë banorët e fshatit

Një kishë për ta dekoruar merr shumë kohë dhe do mund. Famullia “Shën Mhilli” në Doblibare të Gjakovës mori një pamje magjepse. E veçanta është se u dekorua nga vetë banorët e fshatit.(E pergaditi- R T V  2 1 )./21Media