Njerëzit në të gjithë botën po festojnë një nga festat më të shenjta në kalendarin e krishterë.

Por shërbimet dhe ngjarjet kishtare sivjet po ndiqen nga më pak njerëz për shkak të shpërthimit të koronavirusit, transmeton rtv21.tv.

Distancimi social dhe mbajtja e maskave janë tani domosdoshmëria e re./21Media