Afaristi, Kristijan Ramaj nga Italia në një lidhje direkte në programin e mëngjesit “Për ditë të mbarë” tregoi se gjendja aktuale atje është duke u përmirësuar çdo ditë.

Ramaj gjithashtu foli edhe për funksionimin e bizneseve gjatë kësaj kohet, ku tha se Qeveria Italiane ka liruar çdo ndërmarrje prej tatimeve, si dhe punëtorët vazhdimisht i ka paguar këta muaj. /21Media

#PDTM #KristijanRamaj- Tregon se si po funksionojnë bizneset në Itali gjatë kësaj kohe

#PDTM #KristijanRamaj- Tregon se si po funksionojnë bizneset në Itali gjatë kësaj kohe

Gepostet von RTV21 am Samstag, 2. Mai 2020