Vetëvendosje paralajmëron se ky dokument së shpejti do të jetë gati

Vetëvendosje paralajmëron se ky dokument së shpejti do të jetë gati

Vetëvendosje, që fitoi në zgjedhje mbi 50 për qind të votave. Opozita e përbërë nga tri partitë që qeverisën rreth 20 vjet, vëzhgon kujdeshëm çdo lëshim, dobësi dhe mangësi të qeverisë së re. Po kritikohet vazhdimisht qeveria edhe për mungesë të programit qeverisës dhe të planit të veprimit./21Media