Performanca e mbajtur nga Jennifer Lopez dhe Maluma-s në skenën e American Music Awards, solli reagime të shumta.

Dy yjet latin erdhën me duetin e tyre “Pa ‘Ti + Lonely”, kënduar live për herë të parë, e cila është gjithashtu kolonë zanore e filmit të tyre të ardhshëm “Marry Me”.

Kjo performancë ishte një bashkim perfekt i dritave, koreografisë dhe kimisë mes Jennifer Lopez dhe Maluma-s.

Sipas Page Six, ABC Entertainment, kanali që transmetoi AMAs, ishte shumë pranë censurimit të performancës.