Një divorc miqësor

Një divorc miqësor

Nipi më i madh i Mbretëreshës Elizabeth II, Peter Phillips do të divorcohet nga gruaja e tij, Autumn pas 12 vjet martesë.

Në deklaratën e përbashkët, çifti thonë se vendimi u mor në interesin më të mirë të dy fëmijëve, Savannah, 9-vjeç, dhe Isla, 7-vjeçe, qartësisht në një kontekst “miqësor”.

Peter ka hequr dorë nga oferta e kohës së tij për titullin ”kont” për veten dhe për fëmijët e tij, por ai ende përfaqëson familjen mbretërore./21Media