Kroos e vazhdoi kontratën me Real Madridin deri në vitin 2023

Kroos e vazhdoi kontratën me Real Madridin deri në vitin 2023

Mesfushori i Real Madridit, Toni Kroos ka treguar moshën në të cilën ai do të pensionohet.

Gjermani i cili e vazhdoi kontratën me Real Madridin deri në vitin 2023, pasi të përfundoi kontrata me “Los Blancos”, do të përfundoi edhe karriera e tij e futbollit.

“Pasi të përfundoi kontratën me Realin, do kem 33 vjeç dhe atëherë është koha e duhur për tu pensionuar”, tha gjermani.

Ai po ashtu ka refuzuar mundësinë që të luaj në Amerikë, Kinë apo Katar, duke thënë se kurrë nuk do të luaj jashtë Evropës.