KRU “Prishtina” ua “mbledhë betë” bizneseve, paguani ujin ose do të shkyçeni

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton se po vazhdon shkyçjen nga shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm për të gjitha bizneset që kanë një faturë e më shumë të papaguara për ujë dhe kanalizim
“Ua kujtojmë që, borxhi total i bizneseve për shërbime të ujit është mbi 7 milion euro. Nxitoni dhe paguani borxhin ndaj KRU” Prishtina” , evitoni shkyçjen dhe koston shtesë për shkyçje dhe rikyçje!”, thuhet në njoftimin e KRU “Prishtina”./21Media

Back to top button