Kryeministri kërkon të mos shpërndahet Kuvendi pa kaluar buxheti

Kryeministri kërkon të mos shpërndahet Kuvendi pa kaluar buxheti

Kryeministri tashmë në detyrë, Avdullah Hoti, pas aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese mbajti konferencë për media. Tha se e pranon këtë aktgjykim pa e komentuar fare. Hoti foli edhe rreth mundësisë për koalicion me partitë e tjera dhe rreth kandidimit të tij për postin e kryeministrit./21Media