Hoti: E kemi marrë qeverisjen në gjendje tepër të vështirë

Hoti: E kemi marrë qeverisjen në gjendje tepër të vështirë

Para interpelancave në Kuvend, kryeministri Avdullah Hoti mbajti konferencë për media. Kritikoi qeverinë e mëparshme. Foli për bisedimet me Serbinë, për ecuritë ekonomike, për pagat në sektorin publik, por edhe për shkarkimet e drejtuesve të Policisë, të Administratës Tatimore dhe të Doganës. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Berat BHATIRI)./21Media