Ministri Mustafa: Legjislacioni në fuqi nuk e parasheh punësimin e studentëve në Polici.-Xhelili: Iu rekomandojmë që këta të rinj të punësohen në MPB.-Selimi: Pse shteti i dërgoi ata, kaluan pesë vite atje dhe nuk i integroi

Ministri Mustafa: Legjislacioni në fuqi nuk e parasheh punësimin e studentëve në Polici.-Xhelili: Iu rekomandojmë që këta të rinj të punësohen në MPB.-Selimi: Pse shteti i dërgoi ata, kaluan pesë vite atje dhe nuk i integroi

11 studentët që kishin fituar bursë nga Ministria e Punëve të Brendshme për studim pesë vjeçar  në Akademinë e Policisë në Turqi, pas përfundimit të studimeve dhe kthimit në Kosovë, studentët nuk janë  punësuar në Policinë e Kosovë. Kjo u bë e ditur nga anëtarët e Komisionit për Punë të Brendshëm dhe Siguri ku ishte i ftuar ministri i këtij dikasteri, Ekrem Mustafa. Ai tha se legjislacioni në fuqi nuk e parasheh punësimin e studentëve në Polici. /21Media