Abdixhiku:  2 mijë qytetarë kanë shprehur interesim për kthim

 Abdixhiku:  2 mijë qytetarë kanë shprehur interesim për kthim

Po vazhdon kthimi i qytetarëve në Kosovë. Ministri në detyrë i Ambientit dhe Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku, njoftoi sot se 2 mijë qytetarë kanë shprehur interesim për kthim. Ndërsa, sot në orën 17:00 pritet të kthehen 120 qytetarë nga Turqia.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Lulzim FANA)/21Media