Në Kubë s’është shënuar asnjë rast i ri me koronavirus sot për herë të parë pas 130 ditësh.

“Po ju them të qëndroni në shtëpi, por e di se shumica nga ju do të shkoni në plazh sot”, tha Francisco Duran, shef i epidemiologjisë.

Kuba e ka menaxhuar këtë situatë mirë, me numër të të infektuarve nën 2 mijë e 500 dhe me 87 viktima./21Media