Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, sot ka pritur në takim ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Vlora Dumoshi.

Temë diskutimi me ministren Dumoshi ishte shtyrja përpara e projektit shumëvjeçar të Teatrit të Operës dhe Baletit “Ibrahim Rugova”.

“Është fatkeqësi që deri tash ende diskutohet për këtë projekt, kur tashmë është dashur ta gëzojmë objektin e përfunduar të teatrit e operës dhe baletit. Sa i përket Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, gjithçka që është e mundur do të bëhet. Shpresojmë që t’i japim rrugë të ndërtimit njëherë e mirë këtij projekti të rëndësishëm për kulturën e vendit”, ka thënë Kuçi, teksa ka përgëzuar ministren që këtë projekt e ka vënë si synim kryesor.

Duke u nisur nga përvoja e Kuçit edhe si kryetar i Komunës së Suharekës dhe pasionit të tij për arkeologjinë e historinë ai shfrytëzoi rastin që ta njoftojë ministren për lokalitetet arkeologjike që kanë nevojë për vëmendje në Suharekë.​/21Media