Interpelancë e ministrit Kuçi

Interpelancë e ministrit Kuçi

Kuvendi i Kosovës zhvilloj sot interpelancën me ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, lidhur me licencimin e kompanisë “Kelkos Energy” për operim me hidrocentrale. Ministri Kuçi arsyetoi licencimin afatgjate të kësaj kompanie./21Media