Njohësit e çështjeve juridike e kushtetuese: Referendumi për ndryshime territori bie në kundërshtim me Kushtetutën

Njohësit e çështjeve juridike e kushtetuese: Referendumi për ndryshime territori bie në kundërshtim me Kushtetutën

Presidenti, Hashim Thaçi, përmendi mundësinë e mbajtjes së një referendumi në lidhje me bashkimin e Luginës me Kosovën, por njohës të çështjeve juridike dhe politike thonë se referendumi për ndryshime territori bie në kundërshtim me Kushtetutën./21Media