Ministria ndërkohë u mundëson lëvizje deri në ora 20:00

Ministria ndërkohë u mundëson lëvizje deri në ora 20:00

Pas vendimeve të reja të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve, nisën reagime të shumta për punën e fermerëve të cilët në këtë kohë i kanë mbjelljet pranverore. Fermerë dhe kryetarë të komunave kërkuan që punëtorëve bujqësorë të mos u ndalohen aktivitetet e tyre./21Media

.