Trajneri i mirënjohur i xhudos, Driton Kuka, ka uruar Pejën në ditën e Çlirimit. Në një shkrim në Facebook, Kuka u shpreh krenar me qytetin e tij, qyteti i vetëm shqiptar me kampion botëror dhe Olimpik.

“Pejë Urime dita e çlirimit … Qyteti që rrethohet nga bjeshkët më të bukura në Botë! Qyteti im i lindjes! Krenar që sot jemi qyteti i vetëm Shqiptar në Botë me Kampion Botëror e Olimpik. Krenar me ekipin tim!”, ka shkruar ai krahas fotografisë./21Media