Kullat e familjes së komandantit legjendar Adem Jashari dhe shumë komplekse memoriale po vazhdojnë të jenë në gjendje jo të mire derisa ende nuk janë të konservuara, e ndër të tjera nuk kanë kujdesin e merituar. Për këto komisioni për Bujqësi po kërkon që komiteti ndërministror por edhe Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të veprojë sa më shpejtë./21Media