Pas izolimit nga pandemia, njerëzit fillojnë të dalin jashtë. Mund të vlerësojmë edhe një herë ajrin e pastër dhe hapësirat me mbishkrime të mira në një mur.

Të paktën një artist që sugjeron ekuilibrin e grafiteve të mira dhe të këqija. Për më tepër, ai nuk është thjesht një vandal. “Më pëlqen të pikturoj në të gjitha këto vende të braktisura. Mbi të gjitha, më pëlqejnë shtëpitë e braktisura, ndërtesat, kështjellat dhe fabrikat”, tha ai. Duke bërë kështu, ai i shndërron ato vende dhe u shton vlerën, e jo të kundërtën.

Marka artistike franceze është stili i tij tejet i detajuar dhe realist. Ai portretizon të gjitha llojet e kafshëve si dinosaurët dhe gjarpërinjtë, kafkat dhe kockat, robotët dhe sende të tjera të lezetshme, transmeton rtv21.tv.

Në momentin kur bëhet skafi, puna e tij duket si përsosje, sikur të ngjiste një fotografi. Gjithçka është aty: detaje, hijet, pikat kryesore dhe shkëlqimi./21Media