Situata tejet interesante

Situata tejet interesante

Hakmarrja është e ëmbël, të kështu thonë, por jo të gjithë janë aq të guximshëm sa të qëndrojnë deri në fund.

Për të treguar se edhe mashtrimet më të vogla të neveritshme ata kurrë nuk pendohen.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi ku triumfimi i drejtësisë dhe autorët e krimeve e morën ndëshkimin e duhur./21Media

Zënia e 2 vendeve të parkimit është një krim i vërtetë. Dhe këtu është një dënim i përshtatshëm.

Metoda e njëjtë, niveli tjetër.

Macet kurrë nuk harrojnë dhe nuk falin kurrë

“Parkimi i keq nuk shkon pa u ndëshkuar aty ku punoj.”

Një hakmarrje e çmendur!

Kafshët e dinë kuptimin e drejtësisë