Çamëria, Shqipëria dhe Kosova pas shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë

Çamëria, Shqipëria dhe Kosova pas shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë

Disa fotografi të realizuar pas çlirimit të Shqipërisë nga pushtimi osman të bëra rreth viteve 1913 dhe 1914, tregojnë jetesën dhe qytetet më të rëndësishme çame, që sot janë në Greqi.

Ky koleksion me foto kaq të rralla, vjen nga fotografi zviceran Fred Buasonasë./21Media