Këta njerëz nuk kanë marrë atë që kanë pritur

Këta njerëz nuk kanë marrë atë që kanë pritur

Kjo botë nuk ka qenë kurrë më mirë! Jeni ulur në shtëpi, duke parë shfaqjen tuaj të preferuar televizive dhe duke pritur porosinë tuaj online që të mbërrijë. Nuk shkoni në dyqan dhe as që shqetësoheni për turmat. Jeta është e shkëlqyer. Por, kur vjen rendi, imagjinoni zhgënjimin që merrni nëse nuk është ajo që keni parë në internet. Mjerisht, kjo ka ndodhur me mijëra njerëz në mbarë botën, por këta adoleshentë kanë vendosur të ndajnë dështimet e tyre në rrjetet sociale, shkruan rtv21.tv

Por nuk mund të konsiderohet si një katastrofë e plotë, të paktën ne marrim një vështrim në pritjen kundrejt realitetit. Dhe me të vërtetë mësojmë një diçka të vlefshëm – çdo gjë që shihni në internet mund të mos jetë gjithçka siç duket. Cila është në të vërtetë një mësim shumë i rëndësishëm!